Pécsi chihuahua kennel-Mecseki Apróka

Ez az oldal a chihuahua-ról szól.Történet, standard, tartás, ápolás, tenyésztés, tenyésztők itthon és külföldön, egészség-betegség, tévhitek, színek, genetika, eladás, jogi vonatkozás.

R.I.P. Taco Bell csivava

Elment a világ leghíresebb csivavája. Gidget, a legendás Taco Bell reklámok főhőse július végén távozott az örök vadászmezőkre. 15 évet élt. 1997 és 2000 között volt a Taco Bell reklámarca, szuka létére egy fiú kutyát alakítva. A Doktor Szöszi második részében is szerepelt Reese Witherspoon mellett.

Amerika leggyorsabb csivavája

A kutyavilág futóbajnokai az agarak, de a versenyzés nem csak az ő kiváltságuk. Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg az Amerika Leggyorsabb Csivavája címért folyó küzdelmet, melynek döntőjére augusztus 29-én kerül sor New Yorkban. A serlegben feszítő kutyus Tiger, a tavalyi győztes, aki 1.9 másodperc alatt futotta le a 10.7 méteres távot. Tiger már 2006-ban is győzött, és biztos idén is rajthoz áll. Addig is nézzük meg a tavalyi döntő összefoglalóját:

Öleb-elit - Csivavák

 

A saját jogukon híressé vált kutyusok után most következzenek azok, akik híres gazdáiknak köszönhetően kerültek a reflektorfénybe. Elsőként a csivavákkal foglalkozunk. 

Hogyan váltak ilyen népszerűvé a csivavák? Bár Marilyn Monroe már 1948-ban megelőlegezte a trendet Choo Choo nevű kutyusával, az őrület a második bejegyzésünkben is szereplő Taco Bell kutyával kezdődött. Ezután jött a Doktor Szöszi című film Rheese Witherspoonnal és a lenyűgöző Bruiserrel, majd Paris Hilton pózolt Tinkerbell nevű csivavájával a Seventeen magazin címlapján. (Akit aztán lecserélt egy időre egy Bambi nevű másikra, mert túl kövérnek találta.)

Paris a legjobb példája a kutyákat a retikülhöz hasonlóan divattárgyként használó ostoba libának, nem véletlenül nyerte el 2005-ben a Legrosszabb Gazdi címet a legnevesebb amerikai kutyás magazinoktól. Ugyanezt a címet egy évvel később Britney Spears érdemelte ki, aki egy csapásra megvált három csivavájától akkori férje, Kevin kérésére. Pedig nem sokkal korábban még azzal keltett feltűnést, hogy a fáraók mintájára a csivi-trió ékével, Luckyval kívánta volna magát eltemettetni, míg a másiknak, Bit-Bitnek 180 dollárért rendelt steak-et egy étteremben.  Aztán amint Kevin lelépett, kis idő múlva Britney ismét beújított egy csivavát, aki a keresztségben a Snow White nevet kapta.  

Madonnát is sokszor lefotózták állandóan magával hurcolt kedvence, Chiquita társaságában, de Jennifer Lopez és Noah Wyle, a Vészhelyzet sztárja is tagja a csivavatartó sztárok klubjának. A fiatalabb hírességek közül ide tartozik még Christina Ricci, Hilary Duff, és természetesen Reese Witherspoon is. A sorból leginkább kilógó híresség az agyonplasztikázott egykori szívtipró, Mickey Rourke, aki idén februárban vesztette el 16 év után Loki nevű kedvencét. „A feleségem elhagyott, a karrieremnek vége lett, a pénzem elfogyott, de a kutyáim akkor is ott voltak nekem, amikor senki más nem volt mellettem” - nyilatkozta.

A csivavák kitűnő házi kedvencek, mert könnyű gondozni őket, és ők a legkisebb méretű, egyben a legtovább élő ölebek. Sokkal jobban szeretnek emberek között lenni, mint más állatok társaságában, és apró méretük miatt is vonzók az állandóan úton levő celebek számára.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 186
Heti: 45
Havi: 2 400
Össz.: 596 692

Látogatottság növelés
Oldal: Érdekességek
Pécsi chihuahua kennel-Mecseki Apróka - © 2008 - 2018 - chihuahua.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kutyakereskedők telefonszámai - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »